Ana preskočila trening zbog kiše

Izvor: B92, 27.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana preskočila trening zbog kiše



Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je u nedelju da je zbog kiše morala da otkaže nekoliko treninga, ali da se oseća sigurno uoči starta na Rolan Garosu. "U Parizu stalno pada kiša. Otkazala sam nekoliko treninga, međutim, uspela sam da treniram dva sata u petak i subotu, tako da se osećam sigurno", rekla je Ivanovićeva. Kako se navodi na njenom zvaničnom sajtu, u subotu je "Adidas" organizovao "Dečiji dan" u klubu, bilo je zabavno jer je potpisivala autograme. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kasnije je gledala "Urbani tenis" u kome su Novak Đoković, Marat Safin i još neki teniseri igrali u kavezu.

"U petak su me slikali za jedan magazin. Znam da oni to drže u tajnosti dok ne objave, tako da ne smem da kažem ime magazina. Slike će biti interesantne, drugačije od ranijih. Fotograf je bio veoma ljubazan mladić i uživala sam u slikanju", rekla je Ivanovićeva.

Prema njenim rečima, veoma je zauzeta, jer mora da trenira, ali da se opušta gledajući televiziju.

U prvom kolu Rolan Garosa Ana Ivanović, koja je postavljena za sedmog nosioca, igraće sa Šveđankom Sofijom Arvidson, 121. na WTA listi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.