Ana lako protiv Koritseve

Izvor: Blic, 28.Mar.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana lako protiv Koritseve

Ana Ivanović je sjajno započela učešće na turniru u Majamiju - ubedljivom pobedom od 6:0, 6:3 nad Marijom Koritsevom, za sat i pet minuta igre.

Ukrajinska kvalifikantkinja je imala nekoliko prilika da načini svoj prvi meč protiv sedme teniserke sveta zanimljivijim, ali je posle uvodnih 6:0 bilo jasno da će favoritkinja brzo savladati početnu prepreku u Majamiju.

Ana je pred kraj prvog seta dva puta morala da spasava brejk lopte, a isti zadatak je imala i u nastavku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kom je Koritseva uspela da ostavi mnogo bolji utisak. Ipak, daleko od dovoljnog da se zabeleži tek druga pobeda u sezoni. Na drugoj strani, Ana je igrala sigurno i uz još jedan brejk setu je očekivano stigla do 3. kola.

Naredna protivnica naše teniserke biće mađarska teniserka Agnes Savaj (25. nosilac), koja je pobedila Frančesku Skjavone sa 2:6, 6:4, 6:2.

Turnir u Majamiju se igra za nagradni fond od 4.500.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majami: Ana lako do trećeg kola

Izvor: B92, 28.Mar.2009

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo WTA turnira u Majamiju ubedljivom pobedom nad Ukrajinkom Marijom Koritsevom - 6:0, 6:3...Ana je dominantnom igrom protiv 104. teniserke sveta potvrdila da se vraća u staru formu, a njena naredna protivnica biće 20-godišnja Mađarica Agneš...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.