Ana Ivanović napredovala

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2011, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović napredovala

Ana Ivanović napredovala je za jednu poziciju na najnovijoj WTA listi i sada je 19. dok je Jelena Janković ostala najbolje rangirana igračica iz Srbije na osmom mestu. Za četiri mesta je napredovala još Bojana Jovanovski i sada je 54.

Prva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i dalje Karolina Voznijacki sa 8.655 bodova, a u stopu je prati pobednica Otvorenog prvenstva Australije Kim Klajsters sa 8.515. Na treće mesto pala je sa drugog Vera Zvonarjeva, a na četvrto se sa sedmog popela Frančeska Skjavone.
Iz prvih 10 ispala je Serena Vilijams, koja nije branila titulu u Melburnu i sada je 12. Među prvih 10 našla se i finalistkinja Australijan Opena Li Na.
Prvih deset:
1. (1) Karolina Voznijacki (Danska)
2. (3) Kim Klajsters (Belgija)
3. (2) Vera Zvonarjeva (Rusija)
4. (7) Frančeska Skjavone (Italija)
5. (6) Samanta Stosur (Australija)
6. (5) Venus Vilijams (SAD)
7. (11) Li Na (Kina)
8. (8) Jelena Janković (Srbija)
9. (9) Viktorija Azarenka (Belorusija)
10. (14) Agnješka Radvanska (Poljska)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.