Ana Ivanović lako do drugog kola turnira u Dohi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović lako do drugog kola turnira u Dohi

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Dohi, pošto joj je Karla Suarez Navarao iz Španije predala meč zbog povrede.

U trenutku prekida Ivanovićeva je vodila sa 1:0 u setovima (6:1) i 4:1 u gemovima drugog seta.

Ona će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Petre Martić iz Hrvatske i Petre Cetkovske iz Češke, koje se sastaju sutra.

Ivanovićeva je prvi set protiv 55. igračice na svetskoj rang listi dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle samo 23 minuta igre. Bio je ovo prvi međusobni susret srpske i španske teniserke.

"Žao mi je nje. Nije nikada lep osećaj stići do pobed na takav način, stvarno se nadam da će se što pre oporaviti. A što se mene tiče, veoma sam zadovoljna kako sam odigrala u prvom kolu", rekla je Ivanovićeva.

Druga predstavnica Srbije u singlu na turniru u Dohi Jelena Janković plasirala se direktno u drugo kolo, u kojem će sutra igrati sa Šahar Per iz Izraela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.