Izvor: Blic, 18.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović ispala u polufinalu Ciriha

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u finale WTA turnira u Cirihu nakon što je posle tri seta poražena od američke teniserke Venus Vilijams – 6:4, 3:6, 4:6.



Ana je odigrala odličlan prvi set ukome je uspelada nadoknadi veliku prednost protivnice, pa je posle vođstva Venus od 3:0 vezala četiri gema i posle nešto više od 45 minuta igre na kraju povela sa 1:0 – 6:4. Ipak, to je bilo sve od Ane u večerašnjem duelu, a do kraja susreta Venus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u potpunosti kontrolisala meč.

Amerikanka je u drugom setu bila bolja za dva brejka čime je uspela da izjednači na 1:1 (6:3), da bi u odlučujućem trećem setu osvojila ključni gem na servis Ane Ivanović za vođstvo od 4:3.

Do kraja nije bilo brejka, pa je Venus posle pobede od 6:4 izborila učešće u finalu gde je čeka Flavija Peneta koja je u prvom polufinalnom duelu savladala Španjolku Anabel Medinu Gariges sa 6:3, 7:6 (8:6).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polufinale u Cirihu: Ana izgubila od Venus Vilijams

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2008

CIRIH - Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u finale turnira u Cirihu pošto je danas u polufinalu izgubila od Amerikanke Venus Vilijams sa 2:1 u setovima - 4:6, 6:3, 6:4...Na turniru, koji se igra za nagradni fond od 600.000 dolara, Ivanović je bila postavljena za drugog, a Vilijams...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ana izgubila od Venus Vilijems

Izvor: RTS, 18.Okt.2008

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je od Amerikanke Venus Vilijems u polufinalu VTA turnira u Cirihu rezultatom 2:1. Po setovima je bilo 4:6, 6:3, 6:4. Protivnica Vilijemsovoj u finalu biće Italijanka Flavija Peneta. .Amerikanka je  prva servirala...

Nastavak na RTS...

Poraz Ivanovićeve u Cirihu

Izvor: B92, 18.Okt.2008

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u finale turnira u Cirihu, pošto je izgubila od Amerikanke Venus Vilijams sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4. ..To je četvrti poraz Ivanovićeve iz pet duela sa starijom od sestara Vilijams, koja će u finalu igrati sa Italijankom Flavijom Penetom. Bez obzira...

Nastavak na B92...

Ana Ivanović bez plasmana u finale Ciriha

Izvor: TV Avala, 18.Okt.2008

Teniserka Srbije Ana Ivanović nije uspela danas da se plasira u finale turnira u Cirihu, pošto je izgubila od Amerikanke Venus Vilijams sa 1:2 (6:4, 3:6, 4:6).

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.