Ana Dabović za B92 o Srbiji, SAD, WNBA...

Izvor: B92, 29.Sep.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Dabović za B92 o Srbiji, SAD, WNBA...

Najbolja košarkašica Evrope Ana Dabović govorila je u intervjuu za B92 o iskustvu igranja u najjačoj ligi na svetu, ali se osvrnula i na uspeh reprezentacije.

Ana se svojim saigračicama iz Los Anđeles Sparksa priključila odmah posle osvajanja zlata sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu.

Do tada su Sparksi samo sanjali o plasmanu u plej-of, a kada je stigla srpska košarkašica, taj san je postao realnost, pošto je tim iz ’grada anđela’ konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaigrao kako treba.

„Prezadovoljna sam. Iskreno, otišla sam u WNBA da probam, bukvalno sam tamo razmišljala. Trener mi je izašao u susret da se timu priključim kada završim sa obavezama sa reprezentacijom. Videla sam to kao sjajnu priliku, jer su Los Anđeles Sparksi sjajan tim, a kada sam stigla uvidela sam da mogu da igram kako želim i budem jedna od vodećih igračica. Uživala sam u svemu onome što pružaju Sjedinjene Države, klub i organizacija“, rekla je Ana za B92.

Kompletan intervjuu Ane Dabović pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.