Ana Dabović: Što je više navijača, igramo bolje

Izvor: RTS, 13.Nov.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Dabović: Što je više navijača, igramo bolje

Naše najbolje košarkašice otvaraju novi ciklus takmičenja na međunarodnoj sceni. Na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine igraju protiv Turske. Meč u novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica“ igra se u četvrtak od 17.00 časova. Direktan prenos je na našem prvom programu, strim je na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.
Izabranice selektorke Marine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Maljković od ponedeljka se u Beogradu spremaju za duel sa najjačim rivalom u grupi ovih kvalifikacija, u kojoj su još Albanija i Litvanija.

Iskusni bek našeg nacionalnog tima Ana Dabović izuzetno poštuje rivala u kvalifikacijama za Eurobasket.
"Očekujem dobru utakmicu, jer je Turska veoma jaka ekipa i težak protivnik, iako ovog leta nisu dobro prošle na Evropskom prvenstvu. Nekoliko godina unazad su u samom evropskom vrhu. Bićemo spremne za prvi meč kvalifikacija."
Dabovićeva, naravno, smatra da će Srbija do pobede lakše stići uz pune tribine Hale sportova "Ranko Žeravica".
"Nadam se podršci navijača, da nam tako olakšaju posao i da počnemo ove kvalifikacije dobrom igrom i, nadam se, pobedama. Uvek se trudim da istaknem naše navijače, koji nam mnogo pomažu i to sam pomenula i ovog leta kada smo igrale u Zrenjaninu i Beogradu - što je više navijača bilo, to smo mi igrale bolje. Tako verujem da će biti i u četvrtak. Što više ljudi bude bilo, to ćemo i mi imati veći motiv za dobru igru", konstatuje jedna od naših najboljih igračica Ana Dabović.
Cene ulaznica za meč Srbija - Turska su jako popularne - od 300 do 500 dinara, a mogu da se kupe on-lajn preko internet sajta www.tickets.rs , kao i na svim njihovim prodajnim mestima.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA DABOVIĆ: Što je više navijača, igramo bolje

Izvor: Kurir, 13.Nov.2019

Naše najbolje košarkašice u četvrtak 14. novembra 2019. otvaraju novi ciklus takmičenja na međunarodnoj sceni, pošto od 17.00 časova u novobeogradskoj „Hali sportova Ranko Žeravica“ na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine dočekuju reprezentaciju Turske.

Nastavak na Kurir...

Košarkašice kreću u pohod ka Evropi – prva prepreka je Turska

Izvor: B92, 14.Nov.2019, 11:52

Ženska košarkaška reprezentacije Srbije u četvrtak od 17.00 u Beogradu igra utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo...Protivnik izabranicama selektorke Marine Maljković će biti nacionalna selekcija Turske...Utakmica se igra u Hali sportova "Ranko Žeravica", a drugi meč kvalifikacija je na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.