Amerikancima super što igraju dosadno, imaju poruku i za Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikancima super što igraju dosadno, imaju poruku i za Srbiju!

Njih sve podseća na prošla prvenstva, a kažu da kada bude vreme, razbudiće se. Pogađate protiv koga...

Amerikanci posle prve pobede protiv Češke smatraju da je sve dobro krenulo, da je odlično što su "dosadni", dok druge reprezentacije pokazuju svoj potencijal.

"Znam da će sada svi gledati ka Srbiji, ali čini se da idemo korak po korak, razmišljaćemo kad dođe vreme o jačim rivalima", kaže Džo Haris koji je u startnu pobedu ugradio devet poena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Američki mediji takođe veruju da će tim dizati formu i da je ova "B" ili "C" ekipa, dovoljna da zadrži svetsku dominaciju.

"Videli ste da i pored spore, dosadne igre možemo da napravimo 20 razlike bez problema, ličilo je na mnoge utakmice u poslednjih 10 godina na svetskim šampionatima i Olimpijskim igrača", piše "Sports Ilustrejted".

Zanimljivo, u velikoj većini anketa, Amerikanci smatraju da je Srbija najozbiljniji rival a vide Jokića kao glavnog kandidata za MVP-ija prvenstva.

"Adetokumbo je bolji, ali što se tiče saigrača, oni će izgurati Jokića, Srbija je bolja od Grčke, ima širi izbor", tvrde preko bare.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.