Amerikanci ponizili Italiju

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 16:19

Amerikanci ponizili Italiju

Koškarkaši Sjedinjenih Američkih Država pobedili su Italiju rezultatom 100:63 u četvrtfinalu Mundobasketa.

Reprezentativci SAD su se posle Srbije plasirali u polufinale Mundobasketa i to vrlo ubedljivom pobedom nad Italijanima.

Amerikanci su bili veliki favoriti u ovom meču i pokazali da to nije slučajno pa se samim tim iskupili za šokantan poraz od Litvanaca u prošlom susretu.

Litvanci, koji su pobedili Ameriku, eliminisani su od Srbije, a Italijani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su pobedili Srbiju eliminisani su od strane Sjedinjenih Američkih Država.

Ova utakmica je još sredinom prve četvrtine bila rešena kada su izabranici Stiva Kera stekli dvocifrenu prednost.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši SAD ubedljivo savladali Italiju i plasirali se u polufinale Mundobasketa

Izvor: Danas, 05.Sep.2023

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država plasirali su se danas u polufinale Svetskog prvenstva, pošto su u Manili pobedili Italiju sa 100:63 (24:14, 22:10, 37:20, 17:19).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.