Amerikanac objavio, dolazi u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 21:55

Amerikanac objavio, dolazi u Partizan!

Definitivno je!

Trej Drešel je novo pojačanje KK Partizan.

Danas se pojavila spekulacija da bi mogao da obuče dres srpskog kluba (zapravo se to pretpostavljalo otkako je obukao dres Partizanove filijale Mladosti iz Zemuna), a onda je stigla i potvrda.

Trej Drešel će potpisati ugovor sa Partizanom, i biće pojačanje na poziciji beka ili niskog krila.

Drešel ima 24 godine, a u KLS je prosečno beležio 17.5 poena, 7.6 skokova i 3.1 asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po meču.

Amerikanac je studirao na univerzitetima Vester Vašington i Grand Kanjon, da bi nakon toga svojim igrama u Zemunu privukao veliku pažnju Partizana.

Ugovor je potpisao na tri godine.

View this post on Instagram

It’s official! Year 2.. excited to represent the ⚫️⚪️! Samo Partizan 🤙🏼 • • • • • Big s/o to @worldwide_sm and @alvin_snowjr for getting this thing done. #WWSM family!

A post shared by Trey Drechsel (@treydrechsel) on Jul 5, 2020 at 11:48am PDT
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vašington

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.