Američka novinarka o 7 miliona Srba koji ne glasaju

Izvor: Mondo, 06.Jan.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka novinarka o 7 miliona Srba koji ne glasaju

"Ispunite dužnost kao državljani te zemlje i glasajte za Nikolu Jokića na NBA Ol-staru", napisala je Vindž, koja je zahvalila se na srpskom jeziku.

I hate day games but right now I love day games g’night twitter world pic.twitter.com/ohfxZqCAZB

— Katy Winge (@katywinge) January 6, 2019

O Nikoli Jokiću ove godine govori se i kao kandidatu za MVP trofej, međutim prvi rezultati glasanja za Ol-star meč upućuju na to da bi spektakl u Šarlotu mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prođe bez srpskog košarkaša.

Da li će se centar Denver Nagetsa naći među 24 NBA zvezde tog 17. februara u Severnoj Karolini u ovom trenutku više zavisi od glasova navijača širom planete, nego od njega.

GLASANJE ZA OL-STAR: LUKA DONČIĆ "POKIDAO"

Jokić je, u delu posla koji se tiče njega samog, nastavio da briljira i konkretno "poziva" ljubitelje košarke da mu daju glas u oštroj konkurenciji, ali…

Pitanje je da li će to, na kraju, biti dovoljno.

IZ VEČERI U VEČE: NIKOLA PIŠE ISTORIJU

Agitujući za odlazak prve zvezde jedinog NBA tima iz Kolorada, novinarka lokalne televizije "The Altitude", Kejti Vindž, napisala je na Twitteru sledeće:

"PAŽNJA, SRBIJO: Prema podacima 'Guglove' mašine, u vašoj zemlji ima sedam miliona ljudi. Ispunite dužnost kao državljani te zemlje i glasajte za Nikolu Jokića na NBA Ol-staru", napisala je Vindž, koja je zahvalila se na srpskom jeziku.

"Hvala Vam".

MVP NASTUP: JOKIĆ RAZBIO ŠARLOT

ATTENTION SERBIA: There are 7 million people in your country according to the Google machine. Do your duty as a citizen of that country and vote Nikola Jokic to be an NBA All-Star. Hvala Vam.

— Katy Winge (@katywinge) January 5, 2019

Poređenja radi, savezna država Kolorado ima skoro 5,7 miliona stanovnika i za razliku od Kalifornije i Teksasa, ima samo jednog "predstavnika" u NBA ligi - Denver Nagetse.

Za Jokića i ostale naše košarkaše u NBA ligi možete glasati ovde.

Novinarka, koja "pokriva" utakmice Nagetsa kod kuće i na gostovanjima, bila je impresionirana Jokićevom partijom protiv Hornetsa, a po njegovom odlasku s parketa zabeležila je i snimak koji je bio veoma popularan na mrežama.

U komentaru, između ostalog, predložila ga je za predsednika.

NIKOLA JOKIC FOR PRESIDENT OR AT LEAST ALL-STAR VOTE https://t.co/fknuqHzWRCpic.twitter.com/yjd49ywH7H

— Katy Winge (@katywinge) January 6, 2019

Jokić je na tom susretu ubacio 39 poena, uz 12 skokova i šest asistencija, a dogodilo se da je drugi put uzastopno - zakucao iz igre!

To je, shodno njegovoj građi, korpulenciji i stilu igre, pravi raritet, pa se naš as i našalio na svoj račun posle utakmice.

Rekao je da njegovo "kucanje" iz kontre bilo najatraktivnije na meču, "čista poezija".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.