Amela Terzić posle plasmana u finale: Idem na zlatnu medalju!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jul.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić posle plasmana u finale: Idem na zlatnu medalju!

Srpska atletičarka Amela Terzić, plasmanom u finale Evropskog prvenstva u Amsterdamu u trci na 1.500 metara, najavila je napad na najviši plasman koji se uopšte ne čini daleko posle njene superiorne pobede.

Amela je trku završila kao prva, uz, čini se, mnogo rezervi u sebi, čuvajući snagu za ono što je čeka u nedelju.

- Išla sam korak po korak bez velike žurbe. Držala sam grupu pod kontrolom. Rano sam krenula u finiš, pa me je trener Rifat Zilkić zaustavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tako da sam sačuvala snagu za poslednji krug. Kada sam videla zadnjih 100 metara da sam dosta ispred njih, usporavala sam, da bi se sačuvala u nedelju za finale. Očekujem visok plasman, i borbu za medalju - rekla je Terzićeva.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

AMELA TERZIĆ: Očekujem borbu za medalju

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2016

Amela Terzić usla je u finale Prvenstva Evrope na 1500 metara sa prvim rezulatom u kvalifikacijama.. . UBEDLJIVO: Amela Terzić u finalu evropskog prvenstva (VIDEO). – Išla sam korak po korak bez velike žurbe. Držala sam grupu pod kontrolom. Rano sam krenula u finiš, pa me je trener Rifat Zilkić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.