Amela Terzić i Hamza Zatrić najbolji sportisti Novog Pazara

Izvor: Blic, 31.Jan.2013, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić i Hamza Zatrić najbolji sportisti Novog Pazara

Atletičarka Amela Terzić i odbojkaš Hamza Zatrić proglašeni su za najbolje sportiste Novog Pazara u 2012. godini, u izboru gradskog Sportskog saveza.

Terzićeva, evropska juniorska prvakinja u krosu i svetska vicešampionka u tom uzrastu na 1.500 metara, izabrana je peti put za novopazarsku sportistkinju godine.

"Drago mi je zbog priznanja i ono me obavezuje da još kvalitetnije treniram. Neće biti lako ponoviti rezultate iz prošle godine, ali ja ću dati sve od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sebe da ostanem na vrhunskom nivou", rekla je 20-godišnja atletičarka.

Bivši odbojkaški reprezentativac Zatrić (31) je prvi put proglašen za sportistu Novog Pazara.

"Čast je poneti ovu nagradu, posebno zbog jake konkurencije. Iza nas je uspešna godina, a u ovoj ćemo pokušati da postanemo superligaši. Takođe, želja nam je da se plasiramo u finale Kupa Srbije, pošto smo domaćini završnog turnira", rekao je Zatrić.

Najbolji gradski kolektiv, kada se računaju pojedinačni rezultati, Atletski je klub Novi Pazar, dok je Odbojkaški klub Novi Pazar Junior najbolja sportska ekipa.

Atletski učitelj Rifat Zilkić proglašen je za najboljeg trenera, a Redžep Mahmutović iz Rukometnog kluba Novi Pazar je izabran za sportskog radnika godine.

Nagrada za životno delo "Abdulah Duce Gegić" dodeljena je Eminu Raždagincu.

Osim toga, podeljeno je još 28 različitih plaketa, a 62 mladih sportista proglašeno je nadama godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.