Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 18:42

Ambiciozni Nikola Maraš: Zašto ne bismo bili prvi?

„Za mene sezona može da počne već sutra“, poručuje nekadašnji štoper Rada

Njegov balkanski karakter praktično ne dopušta ništa drugo osim da razmišlja na ambiciozan način. Tim rečima španski as prenosi reči srpskog štopera Nikole Maraša, koji se u potpunosti slaže sa izjavama trenera Gutija, da Almerija može da se domogne prvog vrha tabele tamošnje Segunde.

Almerija je na trećem mestu, sa šest bodova zaostatka za vodećim Kadizom, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pet za drugoplasiranom Saragosom, a do kraja je ostalo još 11 kola, što je dovoljno da se sve preokrene.

"Sve zavisi od nas, ako nastavimo da igramo možemo da budemo ispred njih. Verujem u svoj tim, još je rano da se priča, ali ne vidim zbog čega ne bismo ostvarili maksimalne ciljeve", rekao je Maraš.

Bivši igrač Rada, pozajmljen iz portugalskog Šavesa, ove sezone je proveo 2.297 minuta na terenu. Više od njega na terenu proveo je samo Hose Korpas. Maraš se raduje povratku Huana Ibice u ekipu i nestrpljivo čeka nastavak sezone.

"Za mene sezona može da počne već sutra. Na treninzima smo pokazali da zaista želimo da se takmičimo. Već smo umorni od treninga i čekanja. Huan može mnogo da nam pomogne u postizanju ciljeva. Potrebni su nam dobri igrači za ovaj poslednji korak. U dobrom smo stanju za igranje. Najažnije je da se pripremimo, jer znamo da su svi rivali u Segundi veoma dobri i da svaki od njih ima svoju istoriju", rekao je Maraš.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.