Ambasodor Srbije u Beču ugostio delegaciju FSS

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 23:31

Ambasodor Srbije u Beču ugostio delegaciju FSS

Ambasador Srbije u Austriji Nebojša Rodić ugostio je danas u Beču delegaciju Fudbalskog saveza Srbije (FSS) uoči prijateljskog meča sa Jordanom.

U delegaciji FSS bili su potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, nekadašnji reprezentativac Nenad Bjeković, selektor Dragan Stojković sa stručnim štabom, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović i reprezentativci, kapiten Dušan Tadić i Filip Kostić.

"Ne pamtim da je u Beču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo ovoliko interesovanje za jednu fudbalsku utakmicu. Iskreno, nisam doživeo Austrijance kao ljude koji su okrenuti fudbalu, ali ovo je neverovatno. Za svog mandata nisam imao ovoliko poziva u smislu da li možemo da pomognemo oko ulaznica i da izađemo u susret svima koji žele u petak da budu na stadionu. To me veoma raduje, a momke koji nose dres Srbije obavezuje da budu ponovo na svom prepoznatljivom nivou i da obraduju naše navijače pobedom protiv Jordana", rekao je Rodić, prenosi zvanični sajt FSS.

Utakmica između Srbije i Jordana biće odigrana sutra od 20.30 sati u Beču.

"Neka to bude zamajac za utakmicu sa Bugarskom gde očekujemo tri boda i nastavak uspešnog puta ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Osećam se veoma prijatno u ulozi domaćina, hvala od srca potpredsedniku Nedimoviću, selektoru Stojkoviću, Dušanu, Filipu i svima koji su danas odvojili pola sata svog dragocenog vremena i bili naši gosit. Ovo nije samo poseta nama koji radimo u ambasadi Srbije u Beču, već i svim Srbima koji žive u Austriji i vole svoj nacionalni tim", dodao je Rodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.