Alves udario žestoko: Ronaldo nema uticaj na Realovu igru! Postiže nebitne golove, igra za sebe i nije ga briga za tim

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alves udario žestoko: Ronaldo nema uticaj na Realovu igru! Postiže nebitne golove, igra za sebe i nije ga briga za tim

„Leo Mesi je mnogo bolji igrač od Ronalda“, rekao je Brazilac

Dani Alves je poznat kao fudbaler izvanrednih karakteristika, ali i kao osoba „bez dlake na jeziku“, što bi prost narod rekao. Često je umeo da pecne protivnike, ali i da oplete jako, na primer, po upravi Barselone zbog načina na koji se ophodi prema njemu. Međutim, ovog puta meta Alvesovog „napada“ nije bila Barselona, već Kristijano Ronaldo, o kojem brazilski desni bek nije imao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << baš lepe reči. Naravno, tematika je bila večita dilema: Mesi ili Ronaldo?

„Leo Mesi je mnogo bolji igrač od Ronalda“, kao iz topa raspalio je Alves u razgovoru za brazilske medije, a onda nastavio:

„Mesi ima veliki uticaj na Barseloninu igru, a Ronaldo nema nikakav na Realovu igru. On postiže nebitne golove i tek ponekad ume da zablista. Mesi je zato raznovrsniji, igrački, golgeterski, ali i kao asistent. Mesi ima božanski dar, a Ronaldo je produkt ogromnog rada“.

Alves se tu nije zaustavio, već je iskritikovao i način igre koji gradi portugalski majstor.

„Sve što radi – radi isključivo sam i tu nema materijala da se diviš nekoj timskoj igri. Zato u Barseloni se stvari rade drugačije – nama je tim sve! Mislim da on ni ne razmišlja o onome što je najbitnije - kolektiv“.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.