Alveš na kraju sezone prelazi u PSŽ

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Maj.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alveš na kraju sezone prelazi u PSŽ

Desni bek Barselone Dani Alveš na kraju sezone najverovatnije će preći u redove Pari Sen Žermena, objavio je danas novinar uglednog L’Ekipa Žerom Tubul.
(FOTO: AP)
On je gostujući na francuskoj državnoj televiziji naveo da je brazilski reprezentativac dogovorio saradnju sa čelnicima PSŽ-a i da je preostalo još samo da stavi potpis na ugovor.
Takođe, Alveš je nedavno rekao za El Mundo Deportivo da planira da napusti Nou Kamp ukoliko se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << promene atmosfera i energija u klubu.
Ekipa Barselone, dva kola pre kraja, zaostaje tri boda za vodećim Atletikom iz Madrida. Ova dva tima sastaju se u meču poslednjeg kola Primere.
Alveš je u Barselonu došao 2008. godine iz Sevilje, a za katalonskog giganta do sada je odigrao 295 utakmica i postigao 20 golova.
U dresu reprezentacije Brazila Alveš je zabeležio 72 meča i dao pet pogodaka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alves na kraju sezone prelazi u PSŽ?

Izvor: Press, 09.Maj.2014

On je gostujući na francuskoj državnoj televiziji naveo da je brazilski reprezentativac dogovorio saradnju sa čelnicima PSŽ-a i da je preostalo još samo da stavi potpis na ugovor... Takođe, Alves je nedavno rekao za El Mundo Deportivo da planira da napusti Nou Kamp ukoliko se ne promene atmosfera...

Nastavak na Press...

Dani Alveš prelazi u Pari Sen Žermen!

Izvor: JavneVesti.com, 10.Maj.2014, 11:29

Navodno, sve je dogovoreno da reprezentativac Brazila pređe u redove parskih "svetaca". .  . Fudbaler Barselone i reprezentativac Brazila Dani Alveš preći će u francuski Pari Sen Žermen u narednom letnom prelaznom roku..  .  . Ovu informaciju obelodanio je novinar “Lekipa”, Žerom Tubul,...

Nastavak na JavneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.