Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 10:04

Alvarez brutalno zatvorio pogled Saundersu ka šampionskim pojasevima (VIDEO)

Meksikanac strašnim aperkatom u osmoj rundi polomio jagodičnu kost Britancu i objedinio titule u WBA, WBC i WBO verziji

Sve i svašta je Bili Džo Saunders prethodnih dana govorio o Kanelu Alvarezu pred meč za ujedinjenje WBC, WBA i WBO titula u supersrednjoj kategoriji. A onda je Meksikanac pred više 70.000 svedoka na stadionu u Arlingtonu (Teksas) osam rundi strašnim udarcima "drobio" volju Britanca, da bi mu brutalnim aperkatom i bukvalno zatvorio pogled ka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampionskim pojasevima.

Doteturao se Saunders, potpuno izbezumljen, na stolicu u uglu, pa je onima koji se iole razumeju u boks bilo jasno da je meč blizu kraja. Čak je i sam Alvarez dobacio svom stručnom timu da zna da se rival neće pomeriti iz ugla kako bi počela deveta runda.

Brzo se ispostavilo da je bio u pravu, jer pošto su odktoru ustanovili da je Britancu pukla jagodična kost ispod oka koje je bilo potpuno zatvoreno, iz

Saundersovog ugla je poručeno sudiji da nema dalje borbe.

Dok su se pripremala kola da saundersa odvezu u bolnicu kako bi se tačno ustanovi stepen povrede Alvarez je sa timom mogao da počne da slavi jer je ispunio obećanja da će surovo kazniti Britanca zbog "treš toka", nanevši mu prvi poraz u 31 profesinalnom meču, dok je on upisao 56. pobedu u 59 borbi.

Meksikanac koji je samo jednom poražen, još 2013. godine od Flojda Mejvedera (uz dva neređena meča), u septembru će protiv gospodara IBF verzije Kejleba Planta imati priliku da postane neprikosnoveni šampion u supersrednjoj kategoriji.

A do tada prepričavaće se ovaj tehnički nokaut koji je zaboleo i Tajsona Fjurija. Šampion WBO verzije u teškoj kategoriji sve vreme je srčano navijao za prijatelja i sunarodnika. Ali kada je sevnula Alvarezova desnica na Sauncdersovom licu, Fjuri je zanemeo...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne može mu niko ništa: Kanelo zaustavio Sondesa u 8. rundi pred 73.000 fanova

Izvor: N1 televizija, 09.Maj.2021

Meksički bokser Saul „Kanelo“ Alvares dokazao je zašto ga mnogi smatraju najvećim bokserom današnjice – u noći između subote i nedelje po srednjoevropskom vremenu zaustavio je tehničkim nokautom u osmoj rundi Britanca Bilija Džoa Sondersa i objedinio titule svetskog prvaka u supersrednjoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.