Alonso propušta Monako, voziće u Indijanopolisu

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso propušta Monako, voziće u Indijanopolisu

Vozač Meklarena Fernando Alonso neće učestvovati na Velikoj nagradi Monaka u Formuli jedan, pošto će se 28. maja takmičiti u trci Indijanapolis 500.

Alonso će prvi put voziti najveću automobilsku trku u SAD i pokušaće da osvoji "triplu krunu", odnosno da pobedi u Monaku, Indijanapolisu 500 i trci 24 časa Le Man.

"To je težak izazov, ali sam spreman za njega", rekao je Alonso, koji je tokom karijere dva puta pobedjivao u Monaku.

Velika nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Monaka će biti jedina trka u Formuli jedan ove sezone koju će Alonso propustiti, saopštio je Meklaren, ali nije naveo ko će ga zameniti.

Meklaren će prvi put u 38 godina učestvovati na trci Indijanapolis 500.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Baton menja Alonsa u Monaku (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2017, 21:53

Britanski vozač će zameniti Fernanda Alonsa na trci za Veliku nagradu Monaka...Još ranije je obelodanjeno da će Alonso voziti trku Indijanopolis 500, kako bi pokušao da osvoju "triplu krunu"...On je do sada pobeđivao u Monaku, zatim u trci 24 časa Le Man, pa bi da pokuša da pobedi i u Indijanopolis...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.