Alonso preti odlaskom

Izvor: B92, 07.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso preti odlaskom



Aktuelni šampion sveta u F1, Španac Fernando Alonso doneo je odluku da raskine ugovor sa MekLarenom, prenosi španska "Marka". Prema istom izvoru, Alonso je doneo takvu odluku posle svih dešavanja na trci za veliku nagradu Madjarske, a već je obavio i razgovor sa Flaviom Briatoreom, prvim čovekom tima Reno, kako bi se posavetovao kako da što pre raskine ugovor sa britanskim timom i najverovatnije se vrati u ekipu sa kojom je došao do prvih titula.

Španski mediji navode da je dvostruki uzastopni šampion F1 saopštio ultimatum prvom čoveku MekLarena Ronu Denisu " da bira izmedju Hamiltona ili njega", kao i da je BMW spreman da mu ponudi ugovor za 2008.godinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.