Alonso pecnuo bivšeg šefa: Bolje mu je da ćuti

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 13:52

Alonso "pecnuo" bivšeg šefa: Bolje mu je da ćuti

Fernando Alonso, vozač Aston Martina u Formuli 1, rekao je da šef Alpine Otmar Šafnauer "treba da ćuti".

Fernando Alonso se 2021. godine vratio u Reno i 2022. godine otišao frustriran nakon niza odluka Otmara Šafnauera koje mu nisu odgovarale.

Pregovori oko novog ugovora nisu tekli kako treba, odbio je jednogodišnje produženje i otišao u Aston Martin gde je zamenio Sebsatijana Fetela.

"Ne osećam neko nepoštovanje od Alpine, ali je istina da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pregovori sa njima otegli i da nisam to očekivao. Sve je nekako bilo sporo, a ja nisam bio kriv već sam bio srećan i spreman. Imali smo brz bolid i zadovoljni smo bili performansama i mogućnostima u budućnosti. Tako stvari funkcionišu ili ih barem Otmar tako radi. Posle ovakve godine trebalo bi da ćuti, da ne govori ništa. Posle rezultata koje Aston Martin beleži i koje Alpina beleži on ne bi trebalo da priča kako je ponosan na odluku da ne produži ugovor sa mnom. Fantastično", rekao je Alonso.

Alonso je treći u generalnom poretku sa 149 bodova (iza Maksa Ferstapena i Serhija Peresa), dok je Aston Martin treći u trci konstruktora (iza Red Bula i Mercedesa), a Alpina je na šestom mestu sa 57 bodova, naspram 196 koliko ima Aston Martin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.