Alonso blizu povratka u Reno

Izvor: B92, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso blizu povratka u Reno



Dvostruki prvak formule jedan Fernando Alonso je 60 posto siguran da će sledeće godine voziti za Reno, izjavio je gazda ekipe Flavio Brijatore. Španac je ovog meseca napustio Meklaren posle gorke sezone u kojoj je završio na trećem mestu liste najboljih vozača.

"Reno će definitivno imati druge vozače sledeće godine. Postoji 60 posto šansi da će Alonso biti sa nama", rekao je Brijatore. On je na taj način najavio da će biti prekinuta saradnja sa dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozačima Đankarlom Fizikelom i Heikijem Kovalainenom.

"Imamo prednost u angažovanju Alonsa jer ga poznajemo. Sve će biti odlučeno u narednih par dana. Kada se venčate, razvedete se i ponovo se spojite nije jednostavan proces", naglasio je Brijatore.

Tojota je saopštila da je angažovala Tima Gloka kao zamenu za Ralfa Šumahera, pa je tako Alonsov izbor postao sužen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.