Alonso: Šumi mi neće nedostajati

Izvor: B92, 15.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso: "Šumi mi neće nedostajati"



Fernandu Alonsu neće nedostajati takmičenje sa Mihaelom Šumaherom u novoj sezoni Formule 1, koja se otvara 18. marta trkom u Melburnu. Sedmostruki svetski šampion Šumaher se penzionisao na kraju prošle sezone, tokom koje je neprekidno vodio veliku borbu sa 25-godišnjim Špancem.

Na pomen Šumahera, Alonso je jednostavno odgovorio: "Neće mi nedostajati".

Alonso je prešao u MekLaren nakon dvostruke uzastopne titule u timu Renoa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Uprkos standardim problemima pri prelasku u novi tim, Alonso je siguran da je postao bolji otkako je promenio klupske boje.

„Mislim da sam u boljoj poziciji u Renoovom timu i srećan sam", dodao je Španac. „Da budem iskren, malo je lakše prilaziti trkama nakon osvajanja titule dva puta".

„Znam kako da pristupam trkama, kako da se pripremam mentalno i fizički i mislim da potpuno novi izazov donosi i novu motivaciju sa novim timom, pa ću pokušati da ponovim uspeh". Velika nagrada Australije počinje dvostrukom 90-minutnom slobodnom vožnjom u petak

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.