Alkmar poveo! Ne daj se Vošo, imaš sjajnu podršku! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alkmar poveo! Ne daj se Vošo, imaš sjajnu podršku! (video)

Loše vesti sa Karađorđa stižu pola sata od početka meča, ali nema predaje, može Vojvodina bolje!

Kako smo ranije objavili, ekipa Vojvodine počela je u 20 časova prvi meč protiv AZ Alkmara u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bez obzira na brojna dešavanja u Riju i večerašnje mečeve naših reprezentacija, ekipa Vojvodine ima sjajnu podršku večeras na ''Karađorđu''.

U prilogu možete da vidite i koreografiju domaćih navijača pred početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovog meča.

Ali, kada je rezultat u pitanju, prvi su do gola stigli gosti iz Holandije. Igrao se 31. minut meča, kada je Vujtens doveo AZ u vođstvo, a njegov gol takođe možete da vidite u prilogu.

Naravno, nadamo se sada preokretu našeg tima. Neka im ono što su odbojkašice večeras uradile, bude dodatni motiv.

Ali, u samom finišu prvog poluvremena još jedan gol za goste, strelac je posle brze kontre bio Frajdej, pa će ekipa Nenada Lalatovića imati još teži zadatak u nastavku - 0:2.





Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.