Alkaras otkrio šta ga inspiriše kod Novaka i Rafe

Izvor: B92, 17.Mar.2023, 19:56

Alkaras otkrio šta ga inspiriše kod Novaka i Rafe

Karlos Alkaras, drugi reket sveta, plasirao se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu.

Mladi teniser će u subotu igrati protiv Janika Sinera i ima sve veće izglede da osvoji titulu i time se vrati na čelo ATP liste.

Posle pobede u četvrtfinalu nad Feliksom Ožeom-Alijasimom, teniser iz Mursije je rekao šta ga to posebno inspiriše kada gleda Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

"Gledam te velike igrače, Đokovića i Rafu, kako igraju kada se vraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle povreda. Oni imaju visok procenat osvojenih turnira odmah posle povrede. Ugledao sam se na njih dok sam trenirao. Motivisali su me da igram dobro posle povrede na prvim turnirima. Bio sam iznenađen kada sam osvojio Buenos Ajres, ali sada baš i nisam", kaže Alkaras.

Za to vreme, Nadal se polako priprema za povratak na terene posle povrede kuka koju je zadobio igrajući na Australijan openu.

S druge strane, Novak Đoković u Indijan Velsu i Majamiju ne igra jer mu, kao nevakcinisanom strancu nije dozvoljen ulazak U SAD.

U drugom polufinalu u Indijan Velsu igraće Danil Medvedev i Frensis Tijafo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.