Alkaras nikad neće doći do 20 slemova

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 15:24

"Alkaras nikad neće doći do 20 slemova"

Mark Peči, bivši trener Endija Marija, sumnja da će Karlos Alkaras distići rezultate "velike trojke".

Peči je gostujući na jednom podkastu razgovarao o dostignućima Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Njih trojica su osvojili ukupno 66 grend slem titula.

"Živimo u neprirodnom vremenu, imali smo trojicu igrača koji su osvojili svaki po 20 i više slemova. ono su učinili da sportska besmrtnost deluje sasvim normalno", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Peči.

Britanski strulnjak je uveren da se neće pojaviti igrači koji će biti u stanju da ponove ono što su Novak, Rodžer i Rafa.

"Problem mladih igrača je u tome što svi koji dolaze znaju da će ostati u njihovoj senci i što će biti mereni po njihovim neverovatnim parametrima, koje niko neće moći da dostigne", uveren je Peči.

Mnogi su videli Karlosa Alkarsa kao prirodnog naslednika ove trojke, ali Peči je uveren da se to neće dogoditi.

"Da li će Karlos ikada doći do brojke od 20 grend slem titula? Ne verujem, ali da, verujem da će stići do dvocifrenog broja, što će opet biti dobra karijera, zar ne?", zaključio je Peči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.