Alkaras mi je tražio vajldkard, odbio sam ga

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 17:12

"Alkaras mi je tražio vajldkard, odbio sam ga"

Ričard Krajiček, direktor turnira u Roterdamu, prisetio se jedne anegdote iz 2021. godine pred novo izdanje tog takmičenja iz serije 500.

Osvajač Vimbldona 1996. godine je tada dobio zahtev od Karlosa Alkarasa, kojem je bila potrebna specijalna pozivnica iliti tzv. vajldkard, da bi igrao u tom holandskom gradu.

Međutim, Krajiček je imao drugačije planove i dao ju je Endiju Mariju.

"Pre tri godine Alkaras je zatražio specijalnu pozivnicu da bi igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Roterdamu. Odbio sam ga i pozvao Marija. Osamnaest meseci kasnije, postao je prvi na svetu. Nadam se da neću ponoviti tu grešku ponovo", rekao je Krajiček.

Da se pokajao i ima drugačiju perspektivu, Krajiček je pokazao i ove godine kada je pozivnicu dobio talentovani hrvatski teniser Dino Prižmić, koji je nedavno u Melburnu odigrao sa Novakom Đokovićem najduži meč prvog kola u karijeri najboljeg tenisera sveta.

Turnir u Roterdamu je na programu od 11. do 18. februara, a titulu neće braniti Danil Medvedev zbog umora i povrede desnog stopala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alkaras: Može pozivnica? Krajiček: Ne!

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2024

Ričard Krajiček, direktor turnira u Roterdamu, prisjetio se jedne anegdote iz 2021. godine pred novo izdanje tog takmičenja iz serije 500.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.