Alkaras: Sada je svaki meč izazov za mene

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 23:37

Alkaras: Sada je svaki meč izazov za mene

Karlos Alkaras je još jednom priznao kako mu je sve teže da se nosi sa pritiskom u velikim mečevima.

Bez obzira što španski teniser ove sezone beleži veliki skok i što ima najbolje rezultate u karijeri, nedavni poraz od Tomija Pola otvorio je pitanje kako se snalazi u ulozi favorita.

Alkaras će narednih dana u Sinsinatiju pokušati da prikaže dobre partije i iskupi se za neuspeh u Kanadi, ali svestan je težine posla.

"Sada je svaki meč izazov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za mene, pre svega u smislu da održim visok nivo igre. Četvrti sam na svetu, dakle i jedan od favorita za osvajanje turnira, tako da mi je pomalo i teško da se nosim sa tim pritiskom. Pokušavam da prikažem najbolju igru, da napredujem i pokušam da stignem do nivoa sa turnira na šljaci i proletos iz Majamija", kaže Alkaras.

Mladi teniser iz okoline Mursija kaže da je analizirao sve što mu se dogodilo u Kanadi.

"Prihvatio sam sve što se desilo u Montrealu. To znači da sada znam da moram da iskoristim taj pritisak u svoju korist. S druge strane i moji protivnici sada znaju da moraju da igraju najbolji tenis protiv mene", zaključio je Alkaras.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.