Alkantara se oporavlja po planu

Izvor: B92, 09.Okt.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alkantara se oporavlja po planu

Španski reprezentativac Tijago Alkantara je počeo sa rehabilitacionim treninzima posle oporavka od operacije i skidanja zavrtnja sa desnog skočnog zgloba.

Dvadesetdvogodišnji igrač sredine terena pokidao je ligamente skočnog zgloba pre šest nedelja na svom drugom bundesligaškom nastupu za Bajern, otkako je stigao iz redova španskog prvaka Barselone.

Aktuelni nemački i evropski prvak nije naveo da bi Alkantara mogao da se vrati u tim za utakmice Lige šampiona, a procenjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da on neće biti potpuno spreman još najmenje dve nedelje.

"Tijago je sve bolji i oporavak ide po planu. Uklonili smo zavrtanj, sada može nesmetano da trči i radimo na jačanju mišića", izjavio je lekar minhenskog kluba Hans-Vilhelm Miler-Volfart.

Alkantara je tokom letnjeg prelaznog roka prešao iz Barselone u Bajern za 22 miliona evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alkantara se oporavlja po planu

Izvor: B92, 09.Okt.2013

Španski reprezentativac Tijago Alkantara je počeo sa rehabilitacionim treninzima posle oporavka od operacije i skidanja zavrtnja sa desnog skočnog zgloba...Dvadesetdvogodišnji igrač sredine terena pokidao je ligamente skočnog zgloba pre šest nedelja na svom drugom bundesligaškom nastupu za Bajern,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.