Alivodić: Vojvodina je klub za napredak

Izvor: Mondo, 24.Feb.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alivodić: Vojvodina je klub za napredak

Zimsko pojačanje Vojvodine iz Novog Pazara, Enver Alivodić, kaže da u prolećnom delu sezone očekuje da nastavi sa dobrim igrama iz pripremnog perioda.

Vojvodina je tokom zime ređala pobede, ali pravi ispiti tek selede.

Novosađani će u sredu, u prvom kolu drugog dela Superlige, igrati u gostima protiv poslednjeplasiranog Smedereva.

"Napravili smo niz od sedam pobeda i to protiv renomiranih rivala, ali mečevi za bodove su nešto sasvim drugo. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << puni smo snage i samopouzdanja, pa ćemo pokušati da nastavimo u istom ritmu i u prvenstvu", rekao je Alivodić novopazarskom radiju Sto plus.

"Za većinu timova će bodovi u svakoj utakmici biti od neprocenjivog značaja, a posebno se to odnosi na Smederevo. Neće biti lako, ali želimo da napravimo dobar rezultat u prvenstvu i interesuju nas samo pobede", dodao je ofanzivni vezista.

Alivodić je jesenas u dresu Novog Pazara postigao šest golova, uz tri asistencije.

"Verujem da ću i u novom klubu imati dobar učinak, što su nagovestile i kontrolne utakmice. Došao sam u fudbalsku sredinu sa pozitivnom atmosferom, gde igrač ima sve uslove da napreduje".

Kaže da je u Vojvodini odlično prihvaćen i da se oseća kao da dugo igra u tom klubu.

"Zadovoljan sam u svakom pogledu. Imamo jak tim koji je spoj mladosti i iskustva, a predvodi nas vrhunski trener (Nebojša Vignjević). Takođe, malo je klubova koji imaju sreću da im je prvi čovek fudbalski entuzijasta kakav je Ratko Butorović", zaključio je Alivodić.

Vojvodina će na proleće pored utakmica Superlige igrati i u polufinalu Kupa Srbije protiv OFK Beograda.

(Beta/MONDO, foto: fkvojvodina.rs)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Alivodić: Puni smo snage i samopouzdanja

Izvor: SandzakPress.net, 25.Feb.2013, 16:24

Novi Pazar –  Fudbaler Vojvodine Enver Alivodić izjavio je danas da će njegova ekipa pokušati da u Super ligi Srbije ponovi rezultate iz utakmica u pripremnom periodu. “Napravili smo niz od sedam pobeda i to protiv renomiranih rivala, ali mečevi za bodove su nešto sasvim drugo. Ipak, puni smo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.