Alison propušta mečeve sa Engleskom i Španijom

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 17:23

Alison propušta mečeve sa Engleskom i Španijom

Selektor fudbalera Brazila Dorival Žunior saopštio je da će golman Alison Beker zbog povrede da propusti prijateljske utakmice protiv Engleske i Španije.

Alison se povredio pre pet dana na treningu uoči meča sa Brentfordom u Premijer ligi. Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je juče da će brazilski golman zbog povrede mišića da bude neko vreme van terena.

"Neki reprezentativci, kao što su Alison, Mateus Kunja, Žoao Pedro i Nejmar neće moći da igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Brazil protiv Engleske i Španije", rekao je Dorival za TNT Sports Brazil.

Britanski mediji navode da će Alison zbog povrede najverovatnije da pauzira do kraja marta.

Fudbalska reprezentacija Brazila odigraće 23. marta prijateljski meč sa Engleskom na Vembliju, a tri dana kasnije sastaće se sa Španijom u Madridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alison zbog povrede propušta mečeve sa Engleskom i Španijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024

Brazil dve prijateljske utakmice igra u martu...Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Dorival Žunior saopštio je da će golman Liverpula Alison Beker zbog povrede da propusti prijateljske utakmice protiv Engleske i Španije, prenose britanski mediji...Alison se povredio pre pet dana na treningu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.