Alis: Izdao me servis u petom setu protiv Filipa

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alis: Izdao me servis u petom setu protiv Filipa

Francuz Kventin Alis, 215. na ATP listi pčropisno je namučio Filipa Krajinovića u prvom kolu Australijan Opena.

Teniser iz Sombora je vodio sa 2:0 u setovima, da bi Francuz izjednačio na 2:2, a u petom setu je viđen pravi triler i konačno pobeda Krajinovića.

Alis je po završetku meča na konferenciji za medije dao svoje viđenje meča koji je trajao 166 minuta.

Bio sam frustriran posle izgubljenog drugog seta, zato što sam smatrao da sam ga bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao od Filipa. Imao sam prave šanse koje su ostale neiskorišćene. Moj gavni cilj je tada bio da osvojim barem jedan set, jer bi od tog momenta sve bilo moguće", rekao je Alis.

Kaže da ga je izdao servis kad je bio najpotrebniji.

"Ceo meč je bio neizvestan, ali mi je na kraju stao prvi servis, što je Filip uspeo da iskoristi, jer se ipak radi o sjajnom i izuzetno iskusnom igraču. I pored povratka u meč posle izgubljena dva prva seta, kao i brejka prednosti u petom setu, brojnih brejk lopti koje nisam iskoristio i poraza pred mogući taj-brejk petog seta, ipak nisam razočaran konačnim ishodom“ zaključio je Alis.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.