Alimpijević napustio Zvezdu, Topić vodi tim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević napustio Zvezdu, Topić vodi tim

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da Dušan Alimpijević nije više trener prvog tima i da će do daljeg ekipu voditi Milenko Topić.

Kako se navodi, saradnja je sporazumna prekinuta, a Zvezda želi sve najbolje Alimpijeviću u nastavku karijere.

On je vodio prvi tim Crvene zvezde na 69 utakmica, uz 11 pobeda u Evroligi, tri poraza u regularnom delu takmičenja ABA lige i osvojeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvo mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

Međutim, izgubio je finale ABA lige od Budućnosti i ostao bez Evroliga, a u Superligi Srbije doživeo dva poraza - od Borca i Mege.

Takođe, u februaru je izgubio finale Kupa Radivoja Koraća od Partizana.

Košarkaši Crvene zvezde posle 7. kola Superlige nalaze se na drugom mestu na tabeli B grupe sa skorom 5-2, iza Borca koji ima 6-1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alimpijević: Prvo da popričam s ljudima iz kluba

Izvor: Mondo, 07.Maj.2018

Trener Crvene zvezde sam je najavio novi sastanak sa nadređenima, nakon što je klub odbio njegovu ponuđenu ostavku zbog poraza u Podgorici..."Nemoguće je pobediti kad protivnička ekipa napravi 54 skoka, a osim toga je i sramno da imamo toliko skokova protivnika, 22 u napadu, od čega jedan igrač...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.