Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 15:19

Alimpijević ima novi klub

Vodiće Bursu i to će mu biti prvi tim posle pauze od oko 22 meseca

Bivši trener Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, ima novi klub. On je zvanično preuzeo tursku Bursu. On će sedeti na klupi ovog tima do kraja sezone.

To će ujedno biti prvi angažman Alimpijevića posle 22 meseca pauze.

"Počinje period Dušana Alimpijevića u Bursi. Želimo mu dobrodošlicu u porodicu i uspeh kao prvom treneru ekipe", navodi se na klupskom sajtu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Alimpijević je trenersku karijeru počeo 2008. godine, a 34-godišnji stručnjak kao prvi trener vodio je Vojvodinu, Spartak, FMP, Crvenu zvezdu i ruski Avtodor.

Kao mlad stručnjak preuzeo je Zvezdu posle odlaska Dejana Radonjića i nije uspeo da odvede crveno-bele do titule u ABA ligi što ga je koštalo tada mesta trenera.

Posle toga je našao angažman u Rusiji, u Avtdoru, ali se tamo nije dugo zadržao. Sada će imati priliku da vodi Bursu, tim koji se takmiči u Evrokupu. I neće imati prevelike šanseda prođe grupu jer Bursa ima skor 0-6 do sada.

AİLEMİZE HOŞ GELDİN DUSAN ALIMPIJEVIC????????????

Frutti Extra Bursaspor’umuzda A Takım baş antrenörlük görevine Dusan Alimpijevic getrildi.

Sayın Alimpijevic'e “BURSASPOR” ailesine hoş geldin” diyor, basketbol takımımızın başında kendisine başarılar diliyoruz. pic.twitter.com/QjjotDnGEi

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.