Alimpijević: Moja odgovornost, moramo naći izlaz

Izvor: Mondo, 24.Feb.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Moja odgovornost, moramo naći izlaz

"Očigledno da još nismo izašli iz lošeg perioda..."

Crvena zvezda mts nije u Nemačkoj pokazala da je ostavila za sobom Kup i loše igre u Nišu. Naprotiv.

Ekipa Dušana Alimpijevića ubedljivo je poražena na terenu Bamberga i definitivno je da je upala u krizu nekoliko nedelja pre odlučujućih borbi ove sezone - za titulu ABA lige i plasman u Evroligu.

Posle meča u Nemačkoj, trener Zvezde preuzeo je odgovornost što ekipa igra loše.

"Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Broseu na pobedi, bili su agresivniji, koristili su male faulove pametnije od nas. Takođe, za nama je loš period i moja je odgovornost zašto smo izgledali ovako loše. Moramo naći izlaz iz ovog lošeg perioda što je brže moguće".

Na pitanje da li je zabinut zbog loše forme nosilaca igre pred plej-of, Alimpijević je rekao da je pred njegovom ekipom važnih nedelju dana.

"Do ponedeljka pre Kupa izgledali smo kao jedna ekipa, a od odlaska na Kup kao sasvim druga. Očigledno da iz tog perioda nismo izašli i odgovornost je na meni što smo ovako izgledali. Imamo u petak utakmicu sa Unikahom u Beogradu, imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da budemo što bolji. Pokušaćemo da se kroz trening vratimo u bolji ritam, u onaj ritam u kojem smo bili pre ovog lošeg perioda", rekao je Alimpijević i dodao:

"Odmah posle toga se njastavlja ABA liga, u kojoj moramo biti pravi i nemamo pravo na grešku".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.