Alilović: Meč sa Zvezdom će odlučiti sitnice

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 23:27

Alilović: Meč sa Zvezdom će odlučiti sitnice

Trener Cedevita Olimpije Miro Alilović rekao je da će pobednika meča sa Crvenom zvezdom odlučiti "sitnice".

."Odlučiće sitnice. Utakmicu ćemo shvatiti kao pripremu za početak plej-ofa, pratićemo da li smo neke stvari uspeli da popravimo, i koje stvari još treba da popravimo kako bismo bili maksimalno spremni za eliminacione borbe", rekao je Alilović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u ponedeljak ekipi Cedevita Olimpije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zaostalom meču trećeg kola ABA lige.

Ova utakmica neće uticati na konačan plasman u regularnom delu ABA lige. Zvezda će u plej-of sa drugog mesta (22/3), a slovenački tim sa četvrte pozicije (17/8).

Alilović je istakao da je Zvezda vrlo kvalitetna ekipa, koja na svakoj poziciji ima po nekoliko dobrih igrača.

"Praktično do samog kraja naši protivnici su bili u dobroj poziciji za plasman među osam najboljih u Evroligi. Utakmica u ponedeljak biće vrlo dobra provera za nas, jer nas čeka ekipa koja zna da kazni svaku grešku", dodao je on.

Košarkaš Cedevita Olimpije Amar Alibegović rekao je da njegov tim očekuje fizički zahtevna utakmica.

"Crvena zvezda je zajedno sa Partizanom na samom vrhu tabele, ali je bila i vrlo blizu plasmana u plej-of Evrolige. To je jako dobra ekipa. Ako želimo da pobedimo, moraćemo da odigramo jako dobro", zaključio je Alibegović.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Zvezde igra se u ponedeljak u Ljubljani od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.