Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 08:55

Alen Smailagić napušta Golden Stejt?

I to pre isteka ugovora 6. avgusta

Kako javlja novinar Atletika Antoni Slejter, Alen Smailagić će napustiti Golden Stejt pre isteka ugovora 6. avgusta.

Smailagić ima još dve godine u ugovoru, ali su one negarantovane. Izabran je kao 39. pik 2019. godine, ali se saradnja nije ispostavila onakvom kako su Voriorsi očekivali.

Eventualnim odlaskom Smailagića Voriorsi će otvoriti mesto u timu za novo pojačanje.

Source: The >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Warriors will waive Alen Smailagic before his contract guarantees on August 6th. He had two more non-guaranteed seasons remaining on his deal. Took him 39th in 2019 draft. Didn't pan out. This frees up an extra 15-man spot as they add to the roster in coming days.

Podsećanja radi, Voriorsi do 6. avgusta imaju rok da se izjasne da li će "pokupiti" treću godinu ugovora sa Alenom Smailagićem (1.782.621 dolara). Izbor Kongoanca iz Razvojne lige, Džonatana Kuminge (sleduje mu takođe ponuda o četvorogodišnjioj saradnji - (9.338.600 + 5.010.600 + 6.363.462 dolara) sa ozbiljnim potencijalom na pozicijama krila i krilnog centra, koja je primarna našem internacionalcu, ne obećava da će tim iz Zaliva izneti pozitivan odgovor Alenu.

Smailagić je imao i problema sa povredom kolena koja ga je odvela na prinudnu pauzu. Kasnije se uprava Voriorsa odlučila da se srpski internacionalac "zagreje" u filijali iz Santa Kruza, pre nego što se vrati u tim.

Sada je izgleda vreme za rastanak.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.