Aleksijević i Maksimović „ubili romantiku“

Izvor: KGsport.info, 16.Okt.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksijević i Maksimović „ubili romantiku“

NAČEO ROMANTIČARE: Uroš Aleksijević (plavo-beli dres)

Značajnu pobedu ostvarili su omladinci Radničkog 1923 u 11. kolu Omladinske lige Srbije. „Đavolčići“ su na svom terenu savladali vršnjake iz OFK Beograda rezultatom 2:1 (1:0) i došli do važnih bodova u borbi za opstanak.
Izabranici trenera Milana Živkovića očigledno su brzo arhivirali poraz od Inđije u prethodnom kolu, pa su golovima Aleksijevića u 18. i Maksimovića u 57. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << minutu došli do tri boda u duelu sa „romantičarima“, koji su, doduše, u 76. minutu uspeli da smanje rezultat preko Broćete, ali nedovoljno da ozbiljnije ugroze pobedu domaćina.
RADNIČKI 1923 – OFK BEOGRAD  2:1 (1:0)
KRAGUJEVAC
Prvi pomoćni teren stadiona „Čika Dača“
Gledalaca: 100
Sudija: Marko Ivković (Lajkovac)
Strelci: Aleksijević u 18. i Maksimović u 57. za Radnički 1923, a Broćeta u 76. minutu za OFK Beograd.
Žuti kartoni: Milovanović (OFK Beograd)
RADNIČKI 1923: Ristović, Pavlović, Mitrović, Danilović, Božović, Aleksijević, Unković, Milikić (Šurlan), Ilić (Petrović), Obradović (Vojinović), Maksimović.
OFK BEOGRAD: Petrović, Gačić (Stanišić), Čvorović (Nikolić), Đurović (Bogdanović), Mirković, Mrkela, Marić, P. Petrović, Milovanović, Mijailović (Aleksić), M. Petrović (Broćeta).
Sa deset osvojenih bodova omladinci Radničkog 1923 trenutno drže dvanaestu poziciju na tabeli, a u narednom kolu idu na noge ekipi Moravac Oriona iz Mrštana.
REMI U PETROVCU
Fudbaleri Apolona 4 nisu uspeli da savladaju vršnjake iz OFK Beograda u 11. kolu Kadetske lige Srbije. Utakmica na stadionu FK Jedinstvo u Petrovcu završena je bez pobednika – 1:1 (0:0).
„Romantičari“ su do vođstva došli u 79. minutu kada je Stanić izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, golman Apolona 4 Vidić kratko odbio loptu pravo na nogu Živanoviću, koji je imao lak posao da pogodi upražnjeni gol domaćina.
„Apolonci“ su tri minuta kasnije stigli do izjednačenja. Neko od gostujućih igrača je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudija Grković je pokazao na belu tačku, a siguran realizator najstrože kazne bio je Simović.
Ekipa Apolona 4 možda nije uspela da veže treću uzastopnu pobedu, ali je produžila niz bez poraza u ovom rangu takmičenja na šest utakmica.
Posle jedanaest odigranih kola „Apolonci“ zauzimaju osmo mesto sa petnaest osvojenih bodova, a u sledećem kolu gostuju ekipi Kikera u Kraljevu.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.