Aleksandrov i Šepa u Zvezdi?

Izvor: B92, 19.Sep.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandrov i Šepa u Zvezdi?

Nemanja Aleksandrov i Filip Šepa trebali bi u narednih nekoliko dana da postanu igrači Crvene zvezde, nezvanično saznaje B92.

Aleksandrov je prošao sve lekarske preglede, i u subotu bi trebao da dobije "zeleno svetlo" od lekara u Berlinu. On je krajem prošle sezone raskinuo ugovor sa Crvenom zvedzom zbog neisplaćenih dugovanja, ali će, po svemu sudeći, ponovo postati član kluba sa Malog Kalemegdana pošto mu je Zvezda pre nekoliko dana ponudila novi ugovor, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na dve godine.

Sa druge strane, mladi Filip Šepa, doskorašnji član Zemuna i najkorisniji igrač finalnog turnira za juniore, takođe bi u narednim danima trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa „crveno-belima".

Zvezda je u svoje redove ovog leta već dovela pet pojačanja. Stigli su Amerikanci Ovens i Roberts, imladi reprezentativci Kešelj i Štimac, kao i plejmejker Marko Marinović. Takođe, na probu su došli i Strahinja Dragićević, blizanac kapitena Tadije, kao i centar Budućnosti Stevan Milošević.

Ipak, najveće pojačanje u prelaznom roku „crveno-beli" su dobili na klupi pošto će ekipu u narednoj sezoni predvoditi trofejni stručnjak Svetislav Pešić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.