Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 11:55

Aleksandra Krunić u glavnom žrebu Rolan Garosa

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u glavni žreb predstojećeg Rolan Garosa. Krunićeva se plasirala kroz kvalifikacije, a u finalu je pobedila Reka-Luku Jani iz Mađarske, rezultatom 7:5, 6:2.
Aleksandra je odigrala još jedan dobar meč na pariskoj šljaci i naći će se među 128 učesnica drugog grend slema u sezoni.

Krunićeva, trenutno 117. na VTA rang-listi, prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je savladala Gabrijelu Li i Grejs Min.
Srbija bi mogla da ima i dve predstavnice, pošto Olga Danilović u petak igra sa Bugarkom Viktorijom Tomovom u poslednjem kolu kvalifikacija.
Rolan Garos se igra je od 22. maja do 5. juna, za nagradni fond od 43,6 miliona evra, a titulu brane Novak Đoković i Barbora Krejčikova. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunić se plasirala u glavni žreb Rolan Garosa

Izvor: Danas, 19.Maj.2022

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je danas u dva seta pobedila Mađaricu Reku Jani 7:5, 6:2.

Nastavak na Danas...

MAĐARICA POČIŠĆENA: Aleksandra Krunić u glavnom žrebu Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022

Imaćemo predstavnicu na Otvorenom prvenstvu Francuske...Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija bila bolja od Mađarice Reka-Luka Jani posle sat i po vremena igre rezultatom 7:5, 6:2...Na samom startu meča igračice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.