Kecmanović preko Bublika do Medvedeva, ispali Đere i Krunićeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 12:35

Kecmanović preko Bublika do Medvedeva, ispali Đere i Krunićeva

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u 3. kolo Rolan Garosa, pošto je u drugom kolu pobedio Kazahstanca Aleksandra Bublika 4:6, 7:5, 6:2, 6:1.

Meč je trajao dva sata i 16 minuta. Ovo je bio treći međusobni duel srpskog i kazahstanskog tenisera, a drugi trijumf Kecmanovića.

Srbin će u trećem kolu igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je pobedio Lasla Đerea 6:3, 6:4, 6:3.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ruski teniser nisu odigrali nijedan međusobni duel u karijeri.

Aleksandra Krunić poražena u 2. kolu Rolan Garosa

Naša teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u treće kolo Rolan Garosa, pošto je u drugom kolu poražena od Ruskinje Veronike Kudermetove 6:3, 6:3. Meč je trajao 70 minuta.

Kudermetova će u trećem kolu Rolan Garosa igrati sa pobednicom meča između Paule Badose iz Španije i Slovenke Kaje Juvan.

Rolan Garos se igra za nagradni fond od 43,6 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Aleksandru Krunić

Izvor: B92, 26.Maj.2022

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u treće kolo Rolan Garosa..Ona je u drugoj rundi poražena od Ruskinje Veronike Kudermetove 6:3, 6:3 posle 70 minuta igre..Krunićeva je dobro počela meč, sigurno servirala, a onda je popustila koncentracija u šestom gemu...Ruskinja koristi...

Nastavak na B92...

Krunić zaustavljena u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 26.Maj.2022

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije prošla u treće kolo Rolan Garosa pošto je izgubila od Ruskinje Veronike Kudermetove sa 2:0 u setovima (3.6, 3:6).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.