Aleksandar Prijović uhapšen u Beogradu, prekršio mere zabrane okupljanja

Izvor: RTS, 04.Apr.2020, 09:12

Aleksandar Prijović uhapšen u Beogradu, prekršio mere zabrane okupljanja

Srpski fudbaler i doskorašnji reprezentativac Aleksandar Prijović uhapšen je u petak u Beogradu, jer je prekršio mere zabrane okupljanja, potvrdio je za RTS direktor policije Vladimir Rebić.
Vest o hapšenju napadača katarskog Al Itihada, koji je najpoznatiji po tome što je golom protiv Gruzije odveo Srbiju na Mundijal 2018, potvrdio je direktor policije Vladimir Rebić, gostujući u Jutarnjem programu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << RTS-a.

Komentarišući privođenje fudbalera Aleksandra Prijovića u Beogradu, direktor policije je objasnio da je on sa još 17-18 osoba pre početka zabrane kretanja, oko 14 časova, otišao u jedan prestonički hotel.
Oni su, objašnjava Rebić, pili piće u lobiju hotela.
"Njihov propust je što su ušli u restoran i bilo ih je više od pet. Odgovornost je obostrana – i pojedinačna ali i organizatora. Postoji odluka Vlade da oni koji se bave tom delatnošću ne mogu isporučivati piće i hranu već samo dostavu", rekao je Rebić.
Naveo je da su Prijović i ostale osobe odvedeni kod tužioca.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Potvrđeno – Prijović uhapšen jer je prekršio pravila policijskog časa

Izvor: B92, 04.Apr.2020

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović uhapšen je pošto je prekršio pravila policijskog časa, potvrdio je direktor policije Vladimir Rebić...Gostujući u Jutarnjem programu "RTS", Rebić je rekao da je Prijović uhapšen u kafeu jednog beogradskog hotela nešto posle 17.00 časova...Pored njega, privedeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.