Aleksandar Ignjovski povređen

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Ignjovski povređen

Reprezentativac Srbije Aleksandar Ignjovski povredio je mišić pa neće biti u sastavu za utakmicu sedmog kola Bundeslige u kojoj Verder dočekuje Nirnberg.
Ovu informaciju potvrdio je trener zelenih Robin Dut.
Žalio se na povredu mišića i nećemo da rizikujemo. Protiv Hamburgera je pokazao da se polako, ali sigurno vraća u staru formu. Nadam se da neće dugo odsustvovati sa terena, a lekar je posle detaljnih pregleda rekao da bi trebalo da se vrati u tim već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za naredni prvenstveni meč kada dočekujemo Štutgart – rekao je Dut, za nemačke medije.
Ignjovski je u prošlom kolu u pobedi na gostovanju protiv Hamburgera odigrao ceo meč i bio jedan od najzapaženijih na terenu.
Verder je u šest kola prvenstva ostvario polovičan učinak od po tri pobede i poraza i nalazi se na devetom mestu.



Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.