Aleks Okslejd-Čemberlen u Liverpulu do 2023.

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks Okslejd-Čemberlen u Liverpulu do 2023.

Engleski fudbaler Aleks Okslejd-Čemberlen potpisao je novi ugovor sa Liverpulom, koji ga ostavlja u "Redsima" do 2023. godine.

Dvadesetpetogodišnji Okslejd-Čemberlen se u aprilu vratio fudbalu posle oporavka od povrede ligamenata kolena, koju je zaradio u utakmici Lige šampiona protiv Rome 2018. godine.

Aleks je u Liverpul došao iz Arsenala i njegov aktuelni ugovor važio je do 2022. godine.



"Zaista sam uzbuđen što imam mogućnost da ostanem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Liverpulu. Nadam se da ću moći da pružim neke dobre partije kako bih iskupio za izostanak zbog povrede. Obećavam navijačima da ću dati apsolutno sve od sebe",
poručio je Okslejd-Čemberlen.

Aleks Okslejd-Čemberlen je nastupio za Liverpul na meču sa Sautemptonom po prvi put od aprila 2018. godine, a u Superkupu Evrope je igrao 45 minuta protiv Čelsija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.