Alegri psovao igrače: Igrate za Juventus! VIDEO

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 15:18

Alegri psovao igrače: Igrate za Juventus! VIDEO

Ni posle četiri kola Juventus nema pobedu u Seriji A, a nervoza unutar ekipe polako počinje da izlazi na površinu.

Kritike pljušte, navijači su nezadaovoljni, a živce gubi i trener Masimilijano Alegri.

On je nakon remija sa Milanom (1:1) snimljen kako psuje svoje igrače.

"Je*ote, pa vi igrate za Juventus!", urlao je Alegri.

Juventus je prethodno izgubio od Napolija (2:1) i Empolija (1:0), te remizirao sa Udinezeom pa je tek 18. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Seriji A, u zoni ispadanja, sa samo dva boda.

"Ako ne shvatiš da svoje lične probleme moraš staviti u drugi plan kada si na terenu, te igrati i beka iako si napadač, tada neće biti dobro, neće biti pravih rezultata. Znam da svi vole da pričaju o taktici, ali kada 15 minuta pre kraja utakmice imaš prednost, te do tada suparniku praktično ne dopustiš udarac na gol, sastav je nebitan. Ako već izgubiš organizovanost, ne smeš da izgubiš pristup i odlučnost. Ako se to nastaviti, teško da ćemo osvojiti titulu šampiona", rekao je Alegri posle Milana.

"Stara dama" novu šansu za prvenac u sezoni ima u sredu, na gostovanju kod Specije (18.30).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.