Alegri objasnio šta Vlahović mora da shvati

Izvor: B92, 23.Sep.2023, 23:06

Alegri objasnio šta Vlahović mora da shvati

Trener Juventusa Masimiljano Alegri prokomentarisao je partiju i ponašanje Dušana Vlahovića u meču sa Sasuolom.

"Stara dama" je pretrpela težak poraz u Ređo Emiliji (4:2), a pre nego što je zamenjen, dobru šansu je propustio upravo Vlahović.

Njega je Alegri izveo iz igre u 76. minutu i na teren poslao Mojzeu Kena, što je kod srpskog napadača izazvalo nezadovoljstvo.

"Pitanje je balansa, on ima samo 23 godine i malo po malo odrasta. Naučiće da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nađe balans jer u fudbalu svi greše. Mora da ostane miran, jer posle promašene šanse sledi nova kojom može da se reši meč. On je u fazi odrastanja što pokazuje i činjenica da kada mu stvari dobro idu, mirniji je, ali kada promaši šansu, dodavanje, postaje nervozniji. Mora da shvati da mora da ostane miran", rekao je Alegri.

Sličan savet imao je i za Federika Gatija, koji je postigao bizaran autogol u nadoknadi za konačnih 4:2.

"Gati mora da ostane miran. On je momak koji ima 30 utakmica za Juventus, nema 100-200. Mora da uči, ostane miran. Ovakve stvari se nažalost dešavaju", dodao je Alegri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alegri sramno prozvao Vlahovića posle poraza Juventusa od Sasuola

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Sep.2023, 11:42

Retko kada vidimo da trener javno kritikuje svoje igrače Dušan Vlahović nije imao najbolji meč u porazu Juventusa od Sasuola na gostovanju u Ređo Emiliji, gde su poraženi sa 4:2. Srpski reprezentativac je bio starter, a izveden je iz igre pri vođstvu domaćeg tima od 2:1 u 75. minutu, a umesto...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.