Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 11:30

Alegri menja Zidana u Real Madridu

Italijanski stručnjak Masimilijano Alegri mogao bi da bude novi trener fudbalera Real Madrida, prenosi "Gazeta delo sport".
Mediji danima spekulišu da će Zinedin Zidan uskoro napustiti "los blankose", a "Gazeta" tvrdi kako je Alegri prvi favorit za njegovog naslednika.

Italijanski list dodaje da je Florentino Perez ponudio bivšem treneru Juventusa ugovor na dve sezone, sa opcijom produženja na treću i zaradom od 10 miliona evra po sezoni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Alegri menja Zidana u Realu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021

Italijanski stručnjak Masimilijano Alegri mogao bi da bude novi trener fudbalera Real Madrida, prenosi danas Gazeta delo sport...Mediji danima spekulišu da će Zinedin Zidan uskoro napustiti "kraljevski klub", a Gazeta tvrdi kako je Alegri prvi favorit za njegovog naslednika...Italijanski list dodaje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.