Alegri: Trka za Skudeto nije gotova

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Trka za Skudeto nije gotova

Trener Milana, Masimilijano Alegri rekao je da je, uprkos porazu od Fiorentine u prošlom kolu Serije A, njegov tim i dalje na pravom putu da odbrani titulu prvaka Italije.

Na iznenađenje mnogih, roso–neri su prošlog vikenda kao domaćini izgubili sa 2:1 od Ljubičastih i to golom Amaurija u poslednjim trenucima meča.
Više bih voleo da smo ostali na čelu tabele, ali to ne znači da je trka za Skudeto završena. Prvenstvo je bilo dugo za Juventus kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je bio iza nas, ne znam zašto bi sada bilo drugačije – rekao je Alegri.
Milan je nakon kiksa na „San Siru“ i pobede Stare dame protiv Palerma pao na drugu poziciju, a nove obaveze očekuju ga već u utorak protiv Kjeva na stadionu „Bentegodi” u Veroni.
Nisam zabrinut, imali smo poteškoća u subotu, jer teren nije bio u najboljem stanju, ali nismo ni pružili maksimum. Nekoliko igrača je bilo van tima zbog suspenzije i povreda, ali to nije opravdanje. Želimo da osvojimo titulu – dodao je Alegri.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.