Alegri: Ronaldo će probiti led i zaslužuje Zlatnu loptu

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Ronaldo će probiti led i zaslužuje Zlatnu loptu

Trener Juventusa Masimilijano Alegri je ubeđen da će Kristijano Ronaldo u nedelju u četvrtom kolu Serije A dati gol protiv Sasuola, a on je takođe poručio da njegov fudbaler zaslužuje Zlatnu loptu pre Luke Modrića.

Portugalskoj reprezentaciji je nedostajao Kristijano Ronaldo u utakmici Lige Evrope protiv Italije, a najbolji igrač sveta je ostao u Torinu kako bi se fokusirao na klupske utakmice na kojima još nema gol ove sezone. Posle Kijeva, Lacija i Parme Kristijano ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << traži svoju priliku protiv Sasuola, a trener Maks Alegri veruje da je to meč u kom će Portugalac probiti led.

"Kristijano je radio dobro i mislim da će dati gol. Ne očekujem ništa više od njega od onoga što je radio u prve tri utakmice. Verujem da će sutra zatresti mrežu. Takođe bez uvrede za Luku Modrića, ja bih Ronaldu dao Zlatnu loptu za ono što je napravio prošle sezone. Mislim da je zaslužio", kazao je Alegri pred meč sa Sasuolom.

Trener Juvea je potvrdio da će ovaj meč propustiti Đorđo Kjelini i Miralem Pjanić, a da bi Emre Džan mogao da počne utakmicu. Takođe je Alegri potvrdio da će Mario Mandžukić početi utakmicu četvrtog kola Serije A, dok će među stativama biti Vojčeh Šćesni.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alegri uveren: "Kristijano je bolji od Salaha i Modrića, sutra će to dokazati"

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018

Da li je konačno vreme da proradi Kristijano Ronaldo?..Kristijano Ronaldo se i dalje vodi kao najbolji igrač na svetu, a mogao bi još godinu dana da ostane na toj poziciji ukoliko bude imao više glasova od Modrića i Salaha...Ove sezone ima malo problema, prešao je u Juventus za koji i dalje nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.