Alegri: Odmor? Samo ako budem morao

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Odmor? Samo ako budem morao

Odlazeći trener Juventusa nada se primamljivoj ponudi već ovog leta.

Masimilijano Alegri u nedelju će se na gostovanju Sampdoriji oprostiti od klupe Juventusa.

U svakoj od pet sezona osvojio je "skudeto" i tako nastavio dominaciju "stare dame" Serijom A, dok je u Ligi šampiona dva puta odveo ekipu do finala, ali se ovosezonski nastup završio razočaravajućom eliminacijom od Ajaksa u četvrtfinalu.

Nema dileme da će Alegri ovog leta biti među najtraženijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stručnjacima, a on je između redova poručio da je svestan toga i spreman da sluša ponude.

"Sledeće sezone ću se odmarati samo ako budem morao. Želim da nastavim da radim, ali to mora da bude dobar projekat, za koji mislim da može da uspe", naveo je on.

Za sada se kao najrealnija opcija 51-godišnjeg stratega pominje Totenhem i to bi praktično bila trampa dvojice trenera, pošto bi Maurisio Poketino lako mogao da postane Alegrijev naslednik u torinskom gigantu.

Argentinac 1. juna sa "pevcima" ima finalni meč Lige šampiona protiv Liverpula.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.